"Завжди важко грати після поганої гри, як було з Грузією (1:4). Тиск був величезним. Після тієї гри ми спілкувалися між собою в роздягальні, тільки гравці, а потім гравці і тренер. Ми мотивували себе перед грою з Україною, що це матч, щоб побачити, чи належимо ми до національної збірної.

Ми знали, що на стадіон можуть прийти українці. Але це було досить неприємно. Ми грали як на виїзді, що дуже сумно. Чеська ліга розвивається, але мені шкода, що є дуже негативне ставлення до національної збірної.

Ми сказали собі в роздягальні, що нас тут з персоналом майже 50 людей, що ми повинні зробити все можливе, щоб залучити вболівальників на нашу сторону. Вони нам потрібні. Звичайно, ми зробимо все, щоб вони прийшли. Щоб отримати результат, нам також потрібно, щоб вони почали за нас вболівати.

Ми майже самі по собі, добре ми граємо чи ні. Якщо наступного разу прийдуть вболівальники, ми, звичайно, будемо раді. Але я відчуваю, що ми самі, що робить все ще важчим. Але ми робимо все можливе, щоб продовжувати грати за національну збірну, і це привело нас до успіху.

Цей результат, безумовно, допоможе нам, важливо знову побудувати відносини з уболівальниками. Але це, м’яко кажучи, дуже сумно. Коли матч розпочинався, ми вже думали, кому будемо аплодувати в його кінці. Ми хотіли зробити переможну хвилю, але ми подумали, що не треба, що ми не збираємося аплодувати кільком особам. Тому ми пішли до роздягальні та святкували там.

Зараз багато українців у ​​Празі, багато вболівальників могли купити квиток. Самі українські гравці розповідали мені після матчу, що вони грали як вдома.

Перші 30 хвилин матчу були під нашим контролем, ми були всюди. Але потім включилася Україна, показала якість. У них є класні гравці, які виступають на найвищому рівні", – цитує Соучека Deník Sport.

Нагадаємо, збірна Чехія обіграла "синьо-жовтих" з рахунком 3:2. Соучек відзначився забитим пенальті у матчі.