"Чехія – досить потужна та міцна фізично команда. Вони сповідують, як це зараз кажуть, вертикальний футбол. Тому у Празі нас очікує дійсно складна гра. Щодо гравців, то так, є там гучні імена, але, як на мене, Чехія виділяється командною грою.

Не люблю я виділяти якогось одного гравця, лідера. Хоча, звісно ж не забуваємо про нападника Патріка Шика з Байєра і дует із Вест Хема – Владімір Цоуфал та Томаш Соучек.

Впевнений, що тренерський штаб Реброва вже розібрав Чехію загалом і кожного її гравця окремо. Наші хлопці мають знати, як і проти кого грати, зважаючи на сильні сторони того чи іншого опонента. У сучасному футболі важко вже щось приховати. Трансляції, нарізки в мережі. Все є! Просто потрібно донести правильно тренерам інформацію до гравців наших, і все.

Чи буде ротація? Певно, так. У цьому складі України є з кого вибирати, є конкуренція між гравцями. Скоріш за все от прямо зараз Ребров ще не вирішив, який склад вийде зі старту. Треба ж розуміти хто у яких кондиціях, можливі мікротравми тощо.

Проти Албанії той же Зінченко розпочав із запасу, але ж він може грати й лівого захисника, і в центрі. Можливо, проти Чехії Олександр буде у старті. Руслан Маліновський теж у попередній грі вийшов на заміну… Зараз важко прогнозувати. Конкуренції у середній лінії вистачає", – сказав Шевчук в інтерв'ю Українському футболу.