Поєдинок відбудеться у Празі у вівторок, 10 вересня. Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київським часом. Головним суддею під час зустрічі України з Чехією буде 42-річний екс-журналіст і поліціянт Джон Бітон. На лініях йому допомагатимуть земляки Деніел Макфарлейн та Девід Макгікі. Резервним арбітром буде Меттью Макдермід. VAR на матчі не будуть використовувати.

Надійний букмекер FAVBET фаворитами матчу в Празі вважає господарів. Коефіцієнт на перемогу збірної Чехії – 2,30 бала. На успіх команди Сергія Реброва – 3,30. Ціна нічиєї – 3,40.

Фахівці очікують на не надто результативну гру. Коефіцієнт на стандартний тотал менше 2,5 становить 1,89 бала. На аналогічний тотал більше – 2:00.

Найімовірнішим автором голу букмекери вважають чеського форварда Патріка Шика (3,00). Також високо оцінюють шанси його партнерів по команді Адама Гложека (3,40) і Томаша Чванчари (3,40) та українського нападника Романа Яремчука (3,60).

Поєдинок транслюватиме медіасервіс MEGOGO – офіційний мовник Ліги націй. Ігри збірної України можна буде переглянути за передплатами Максимальна, Спорт, а також Оптимальна. У цифровому мовленні Т2 матч покажуть на місцевих телеканалах Суспільного. На ОТТ-сервісах, які не мають прав на показ Ліги націй, буде обмежена трансляція.

У першому турі Ліги націй підопічні Сергія Реброва несподівано поступилися Албанії. Рахунок відкрили "синьо-жовті" завдяки голу Юхима Коноплі, однак потім пропустили два м'ячі відІсмаїлі та Асані. Чехія ж зазнала тотального розгрому від збірної Грузії – 1:4.