"Називає тренерський штаб список футболістів у збірну на два матчі. Є основний список, є резервний. Два матчі, друзі, два матчі. Півтора тижня там сидіти. З основного списку в нас випадає Довбик – травма. У резервному списку є центрфорвард Данило Сікан.

Але, виявляється, нікого із резервного списку довикликати не можна. Оскільки існує проблема, як сказав Ребров, зробити гравцям із резервного списку дозвіл на виїзд за кордон. І я не розумію, це жарт такий? Чи серйозно? Питання у дозволі на виїзд за кордон? Тобто в національну збірну України не можна викликати потрібного футболіста, заздалегідь внесеного в список, тому що проблематично йому дозвіл на виїзд за кордон надати? Ви жартуєте? Як же ви плануєте тоді?

Для чого тоді в принципі цей резервний список називаєте? Для чого ви оголошуєте? Для чого тоді футболістів вносите? Якщо ви з цього списку футболістів не подаєте разом з усією командою на документи для виїзду за кордон. Для чого ця бутафорія потрібна? У нас футбол – це футбол, чи – данина моді?

Типу: "Ось у Європі називають резервний список, так давайте і ми будемо, ми ж європейці". Але виходить лише на словах. Тому що на ділі, коли потрібні футболісти з резервного списку, їх ніхто використовувати не може", – поділився Вацко у програмі Вацко on Air.