– Звісно, матч видався дуже важкий. Одразу знали, що дуже принциповий, дуже небезпечний і незручний суперник, в принципі, як і вся група. Але я вважаю, що програли зовсім не по грі, тому що мали більше моментів, думаю, що більше ударів завдали по воротах.

Пропустили з двох, можна сказати, контратак, десь недогледіли, десь їм пощастило трішки більше. Контратака і кутовий був також після контратаки.

– Про пропущені м'ячі. Перший гол – там трохи незрозуміло, що трапилося. Кутовий, наче, не вибили, потім пропустили. Що було в тому моменті?

– Там був сумбур. Там, здається, я зіграв головою перший м’яч, а далі він там в когось влучив і ще в когось влучив, просто впав на ногу гравцю з іншої команди, і він його запхав з декількох метрів.

– Про що домовлялися в перерві? Бо початок 2-го тайму був дуже гарний. Навіть якщо не брати до уваги гол, були моменти, удар Циганкова, дальній удар Бражка. І про свій гол теж розкажи.

– Домовлялися перш за все бути більш терплячими, тому що ми володіли грою в 1-му таймі, і нам потрібно було лише нарощувати наше володіння, наш контроль над грою. В принципі, ми це й зробили.

Забили гол після перерви, але потім, я ж кажу, стандарт. Коли пропускаєш після стандарту, завжди важко, і це може трапитися з будь-якою командою, – сказав Конопля в ефірі MEGOGO.

Нагадаємо, 10 вересня підопічні Сергія Реброва зіграють з Чехією.