"Сьогодні в першій половині дня в мене була зустріч з директором Оболоні Олександром Різниченком, який після обміну думками про виступ "пивоварів" на старті чемпіонату УПЛ повідомив, що в клубі в моїх послугах більше не зацікавлені.

Чи стало це для мене несподіванкою? Знаєте, кажуть, що в головного тренера завжди повинна бути зібрана валіза. І все ж, я не очікував такої розв'язки, адже хіба що в поєдинку з Поліссям був провал, але тут були об'єктивні причини. Банально не встигли відновитися після кубкового протистояння з Колосом, де взяли гору лише в серії післяматчевих пенальті. Хоча кадрових проблем вистачало, особливо з лінією нападу.

Чи запропонували мені продовжити працювати в структурі Оболоні, якій я віддав близько 20 років? Ні, жодних пропозицій я від Різниченка не почув. Я сказав, що підпишу заяву про звільнення лише після того, як зі мною повністю розрахуються, адже у мене контракт з Оболонню ще на рік.

Хто мене замінить? Знаю тільки, що тренування проводитиме мій помічник Олександр Антоненко", – розповів Іващенко у коментарі Sport.ua.

Варто зауважити, що раніше Різниченко заявив, що Іващенка не звільняли.