"Результатом ми задоволені, хоча мали нагоди для того, щоб більш спокійно завершувати гру. Але в цілому, з урахуваннями того досить насиченого і виснажливого періоду, який у нас був, то ми передбачали, що буде такий непростий матч.

Тим більше, що ми грали з командою, яка досить вдало стартувала на початку цього сезону – 3 перемоги в 4 матчах. Тому ми розуміли, що буде непроста гра, налаштовувалися на непросту гру, готували команду, але десь бажання не те, що не вистачило, а десь надмірне було бажання, і не було певної холоднокровності в деяких моментах.

Але хлопці відповідально поставилися, і, в принципі, гра була досить непогана, думаю, що вболівальникам сподобалася. Має бути спокійніше в завершальній стадії, має бути впевненіше при виконанні тих чи інших футбольних моментів.

Це гра, і, безумовно, нам сьогодні, я вважаю, трішки ще не вистачило емоцій, тому що дуже багато емоцій віддали в останніх двох матчах Ліги чемпіонів. Після цього майже добу ми добиралися додому. Але, знов таки, розуміючи всі фактори, ми і про це говорили і казали, що зараз, коли мотивація буде трішки знижена, тому що є навантаження, є втома, на перший план буде виходити дисципліна, відповідальність за свої дії і за дії своїх партнерів по команді.

У бажанні дорікнути своїм гравцям я не можу. Тим більше, що вже зараз за дуже короткий проміжок часу гравці національної збірної сідають в автобус і виїжджають у напрямку кордону, ночують завтра і, якщо я правильно розумію, завтра відлітають з національною дружиною готуватися до матчів Ліги націй", – сказав Шовковський для Football Hub.