АПЛ. Третій тур

МЮ – Ліверпуль – 0:3

Голи: Діас Л., 35, 42, Салах, 56

Александер-Арнольд розписався у воротах Андре Онана вже на сьомій хвилині, але після перегляду VAR Ентоні Тейлор скасував гол через офсайд.

Легітимно забили мерсисайдці у другій половині стартового тайму. Каземіро обрізався в центрі поля, його помилкою скористався Гравенберг, доставив м'яч у штрафну МЮ, де знайшов Салаха. Мохамед навісив на Луїса Діаса, а той замкнув головою – 1:0.

А вже за сім хвилин Діас оформив дубль. Знову антигероєм МЮ став Каземіро. Бразилець впав і втратив м'яч – арбітр не зафіксував порушення правил. Тим часом снарядом заволоділи мерсисайдці: Луїс Діас відпасував на фланг на Салаха, той увійшов у штрафний і прострелив, а колумбієць підправив траєкторію польоту. 2:0 – з таким рахунком і пішли на перерву.

На старті другого тайму підопічні Арне Слота довели рахунок до розгромного – Салах до двох асистів записав у актив ще й гол. Манкуніанці у другому таймі завдали трьох ударів у площину воріт, але жоден не конвертувався в гол. Відтак протистояння на Олд Траффорд завершилося провалом для господарів – 0:3. У Ліверпуля ж три поспіль перемоги під керівництвом Арне Слота на старті сезону.