Зірковий англійський футболіст Джейдон Санчо вирішив не покидати АПЛ й переїхав до Лондона, ставши гравцем Челсі. 24-річний футболіст приєднався до "синіх" на правах оренди з пунктом про обов'язковий викуп.

Як повідомляє Фабріціо Романо, після завершення орендної угоди Ман Юнайтед отримає 20 мільйонів фунтів плюс 5 млн за узгоджені бонуси. Варто зазначити, що перехід Джейдона ще більше ускладнює долю Михайла Мудрика в Челсі – Санчо може зіграти на обох флангах атаки та тривалий час виступав саме зліва.

Найбільшої слави Санчо досягнув у Борусії Дортмунд, звідки переїхав до Манчестер Юнайтед за 85 мільйонів євро. Однак на Туманному Альбіоні заграти не вдалося – за "червоних дияволів" футболіст зіграв у 83 матчах, в яких забив 12 голів та віддав шість асистів. Згодом побив глечики з Тен Хагом і повернувся на правах оренди у Борусію Д, де знову запалив, але відновити довіру наставника Ман Юнайтед не зміг.

До слова, зараз на позиції лівого вінгера у Челсі можуть зіграти мінімум чотири гравці, три з яких новачки – Жоау Фелікс, Педро Нету, Джейдон Санчо, Михайло Мудрик.