УПЛ. 5-й тур

Чорноморець – Полісся – 1:4

Голи: Назаренко (пен.), 3, Пайшао, 8, Гуцуляк, 35, Лєднєв, 90+5 – Бутко, 45+1

Полісся надзвичайно активно розпочало поєдинок і вже до 10 хвилини вело з рахунком 2:0. Герой попереднього матчу проти Оболоні Олександр Назаренко відзначився четвертим голом у двох поєдинках, реалізувавши удар з 11-метрової позначки.

Через декілька миттєвостей дебютний гол у футболці "вовків" забив бразилець Пайшао. Нападник скористався жахливою грою оборони суперника й в один дотик замкнув передачу Назаренка. На цьому гольова феєрія у першому таймі не завершилася.

Білошевський "привіз" пенальті, який взявся виконувати Таллес. Бразилець не переграв Рудька, але Гуцуляк вдало зіграв на добиванні й довів рахунок до розгромного.

Перед свистком на перерву Чорноморець зумів відквитати один гол. Вперше за "моряків" відзначився екс-гравець Шахтаря Богдан Бутко. Правий захисник підключився до атаки, змістився в центр і феноменальним ударом закрутив у дев'ятку.

На останніх секундах матчу поставити фінальну крапку вдалось Богдану Лєднєву, який слідом за Пайшао забив дебютний гол за житомирців. У підсумку Полісся відсвяткувало впевнену перемогу й вийшло на друге місце у турнірній таблиці УПЛ. Чорноморець поки йде на 14 сходинці.