Українська Прем'єр-ліга. 5-й тур.

Рух – Інгулець – 5:0

Голи: Карабін, 14, Квасниця, 47, Краснопір, 50, 60, Холод, 56

Господарі матчу відкрили рахунок після ефектної комбінації, яка спершу завершилась ударом Квасниці у дальню стійку, але після цього на добиванні успішно зіграв Карабін. Перший небезпечний момент для Інгульця стався на екваторі першого тайму, коли Волохатий пробивав головою, але не зміг переправити м'яч у сітку.

Другу 45-хвилинку підопічні Пономарьова розпочали з активного пресингу і неочікувано для Інгульця забили ще чотири м'ячі. Спершу відзначився Ілля Квасниця, який чітко вистрілив з дальної відстані. Згодом Краснопір відтіснив Шершня і завдав влучного удару. Потім Холод конвертував передачу від Притули у забитий м'яч.

Уже через декілька миттєвостей Ігор Краснопір оформив для себе дубль у цьому матчі, забивши у порожні ворота. Справжній холодний душ для підопічних Василя Кобіна, який, до слова, пропускав цей матч через червону картку, яку він отримав у минулому турі через зайві емоції.

Після такого погрому з боку Руха градус напруги у матчі значно спав.

Зазначимо, що львівський клуб має у своєму активі 9 очок та 3 перемоги. Інгулець ще не перемагав у цьому сезоні. На рахунку підопічних Кобіна 3 нічиї та 2 поразки. У підсумку 3 очки.