"Всі матчі були нелегкі та ми мали у них певні труднощі. Для мене є два найемоційніших матчі. Проти Інтера Маямі, в якому ми зробили камбек після 0:2, та фінал проти Лос-Анджелеса, де ми виграли – 3:1.

І грі з Маямі запам'яталися дуелі з Суаресом. Грати проти нього було складно, тому що, попри вік, він дуже розумно діє та швидко приймає рішення. Були дуелі один в один, але, як бачите, Суарес нам не забив.

У фіналі був складний матч з Лос-Анджелесом. Коламбус Крю володів ініціативою, але ніяк ми не могли подвоїти власну перевагу. Також нам було відомо, що Лос-Анджелес небезпечний у контратаках. Так і вийшло, пропустили.

Коли я вийшов на заміну, ми змогли забити двічі у компенсований час. І авжеж, емоцій було багато, тому що ніхто не знає, скільки роботи ми вкладаємо і чим ми жертвуємо, щоб перемагати. Коли ти стаєш переможцем, то відчуваєш, що все це було не дарма. Тому так, було багато позитивних емоцій та радості", – розповів Чеберко Українському футболу.

Нагадаємо, 26 серпня Український захисник Євген Чеберко став володарем Кубку ліг у складі Коламбус Крю. У фіналі турніру команда українця перемогла Лос-Анджелес – 3:1.

Чеберко з’явився на полі за рахунку 1:1 на 75-й хвилині. Після його появи Коламбус вирвав перемогу в компенсований час. Зазначимо, що у складі Лос-Анджелеса забив Олів’є Жиру.