"Зараз оцінювати важче. Коли ще були три команди, тоді було легше. Зараз дев'ять команд – є і топові команди, і дуже хороші, і такі, з якими можна грати і брати очки. Думаю, що, звичайно, захочеться вийти, потрапити в 1/16 фіналу. Але це буде вкрай важко, дивлячись, як зараз виглядає Шахтар.

Але Ліга чемпіонів – зовсім інший турнір, до неї буде зовсім інше ставлення. Тому на сьогодні це буде дуже хороший результат, якщо команда потрапить у 1/16 фіналу. Зараз треба буде звикнути до нового формату, розібратися. Але думаю, буде цікаво – багато ігор з різними суперниками, вісім матчів з топовими європейськими клубами. Це цікаво. Як буде далі – побачимо.

В УПЛ зіграно чотири гри, з них дві програли – давно такого не було. В принципі, не можу сказати, що все по ділу, але проблем вистачає. І в завершенні атак, і не можу сказати, що в трьох останніх матчах Шахтар щось створив – масований захист їм важко подолати, не видно креативних дій, хороших передач. У захисті є питання, адже є пропущені голи, і немало. Але і робота з м’ячем – коли вони швидко працюють з м’ячем, все виходить, коли роблять білд-ап, є проблеми. Ставлення до роботи – теж видно, що не все гаразд.

Ми знаємо, як може грати трійка Бондаренко – Криськів – Судаков. Не найкраще зараз грає і лінія захисту, Різник не виручає. Багато проблем, які потрібно вирішити – приблизно через два тижні вже старт в ЛЧ. Я думаю, мотивація на ЛЧ має бути дуже високою – ставлення буде іншим, сподіваюся, гра буде кращою і результат теж.

Навіть при календарі, в якому вдома грають з Янг Бойз і Брестом, все-таки я думаю, що вісім очок буде важко набрати. Це буде дуже хороший результат, якщо вдасться. Будемо сподіватися", – цитує Вірта Tribuna.com.