Ліга конференцій. Плей-офф кваліфікації. Матч-відповідь

Серветт – Челсі – 2:1 (перший матч 0:2)

Голи: Гійємено, 32, Крівеллі, 72 – Нкунку, 14 (п)

У першому поєдинку лондонці здобули комфортну перемогу з рахунком 2:0. У матчі-відповіді, як і у попередній грі, Енцо Мареска довірив у стартовому складі місце Михайлові Мудрику.

Уже в дебюті поєдинку українець заробив для своєї команди право реалізувати пенальті. На 13-й хвилині на ньому жорстко сфолив захисник Серветта Кейго Цунемото. Однак пробити з 11-метрової позначки Михайлові не дозволили. Натомість вирок арбітра виконав Крістофер Нкунку.

У другій половині стартового тайму швейцарці відновили статус-кво завдяки голу форварда Гійємено. На перерву пішли за паритетного рахунку.

На 72-й хвилині Серветту вдалося вирватися вперед завдяки голу нападника Крівеллі. Невдовзі Мудрика замінили. Усього український вінгер відіграв 74 хвилини. За цей час Михайло 41 раз торкнувся м'яча, віддав 17 з 23 точних пасів (74%), виконав один удар в площину воріт, виграв 7 єдиноборств, але 14 разів втратив володіння м'ячем. Статистичний портал SofaScore поставив Мудрику оцінку 6,9 бала.

У підсумку Челсі мінімально поступився – 1:2. Однак лондонці вийшли у груповий етап Ліги конференцій за сумою двох матчів.