"Хороша гра без усіх цих білд-апів. Видно, що дві команди вміють грати в атаку без центру поля. Перший тайм був взагалі чудовим. Початок був за Динамо, але, на жаль, перший момент біля наших воріт закінчився голом. У другому таймі десь важким був початок, але найголовніше, що зараз у Динамо є розуміння того, в який футбол хочуть грати хлопці. У цьому заслуга і футболістів, і тренерського штабу.

Динамо не вистачило реалізації в першій грі та Буяльського. Піхальонок – хороший футболіст, але те, що проходить в УПЛ, не завжди проходить в єврокубках. Так, він націлений на удар, але в нього поки немає тієї взаємодії з Шапаренком і Ванатом, як у Буяльського. З Піхальонком Динамо грає за схемою 4-1-4-1, а з Буяльським – 4-2-3-1. Буяльський – це сполучна ланка між лініями. Піхальонок поки тільки шукає себе в Динамо.

А ще Динамо треба попрацювати над кутовими. Це резерв, з якого ще можна вичавлювати і забивати голи.

Мені сподобався Михавко, тому його і назву "Левом матчу". Це нова інвестиція Динамо, як свого часу Забарний. Михавко, судячи з двох ігор із Зальцбургом, – кваліфікований не по роках. У нього прекрасне бачення поля, розуміння гри та інтелект. Попов – хороший футболіст, але сьогодні цінуються захисники, які не тільки виконують свої прямі обов'язки, а й можуть віддати перший пас. Тому тут треба думати, кого ставити в пару до Михавка", – цитує Хацкевича Sport-Express.