17 серпня закарпатська команда потрапила в ДТП дорогою на матч проти резервної команди Полісся. Попри травми деяких представників команди на наступний день, гра все ж відбулась і закінчилась перемогою житомирців (4:1).

Наступний матч Ужгород має зіграти проти стрийської Скали 1911. Однак через наслідки аварії клуб звернувся до суперника з проханням перенести поєдинок. У відповідь отримав відмову.

"Взаєморозуміння, допомога, повага до суперника. Ці слова, на жаль, не мають нічого спільного із діями нашого наступного суперника – Скали. Саме такий анонс найкраще підходить до нашого недільного матчу. Стрийська команда налаштована грати за будь-яку ціну, із "обезголовленим" ужгородським клубом і не хоче обговорювати жодні можливості перенесення. Наш клуб робив декілька спроб та запитів до стриян – кожен раз отримував відмову.

Після важкої ДТП минулими вихідними всі постраждалі, а це весь тренерський та медичний штаб пройшли поглиблене обстеження, за підсумками якого змушені продовжити своє лікування та відновлення. Відтак команда залишилась без тренерів та лікарів і у такому режимі змушена готуватися до поєдинку. Чи достатня підстава для перенесення зустрічі відсутність всіх тренерів та медичного персоналу?" – йдеться в повідомленні Ужгорода.

Натомість головний тренер стриян Михайло Басараб заявив, що перенести матч неможливо через щільний графік. А більше деталей розповів президент Скали 1911 Володимир Бурій.

"Роздуваєте з нічого. Ужгород поїхав у Житомир, відіграли матч з Поліссям-2. Жоден гравець у них не травмований. Невже ви думаєте, що ми не можемо себе гуманно поводити? Ми ж нормальні люди. Скажімо, якби був травмований хоч один футболіст – питань немає, ми одразу погодилися б на перенесення.

Я запитав у федерації футболу: "Чому з Поліссям-2 не перенесли гру? Чому вони не просили перенести?". Мені чітко відповіли: "Тому що Полісся-2 відмовилося". Я запитав в Ужгорода, чи травмований у них хоч один гравець під час ДТП? Відповіли: "Ні, жодного". Питаю: "А хто травмований?". Кажуть: "Лікар, помічник та головний тренер". То яке може бути перенесення, хлопці, про що ви говорите?" – цитує Бурія Tribuna.