– Гра була дуже цікава, думаю, вболівальникам і телеглядачам вона сподобалась. Дуже інтенсивно, на гарній швидкості грали обидві команди. Всі бачили спочатку, що і Динамо, і Зальцбург хотіли забити, але більше пощастило австрійцям, через що їм стало грати легше.

Було видно, що суперники Динамо спокійно розігрували, шукали свій шанс, ловили киян на контратаках. Їм цей гол дуже допоміг. Забило б Динамо першим, то гра була б зовсім інша. Потім кияни розуміли, що мають гру на виїзді та хотіли скоротити відставання в рахунку. Для цього були моменти, але десь не щастило, на жаль, не вийшло забити. У матчі-відповіді буде важко відігратися з 0:2, але це можливо.

Чого не вистачило Динамо, щоб забити першими?

– Великого бажання і холоднокровності не вистачило в тих моментах, які були. Видно, що хлопці були заведені, хотіли виграти. Тому передумови й моменти були, могли забити гол.

В епізоді з першим взяттям воріт захист Динамо провалився і довелось витягувати м'яч із сітки. Хто, на вашу думку, винен у пропущеному дголі?

– Когось одного не можна звинувачувати, бо там була помилка за помилкою. Далеко витягнувся Попов, вийшов Михавко, треба було закривати зону, не дати віддати передачу, заганяти суперника. Нехай би він йшов в обіграш, протягував, віддав передачу на фланг. Потрібно було зробити все, щоб закрити зону, куди гравець Зальцбурга віддав передачу, куди увірвався його партнер.

У Михавка позиція була на прямих ногах, якби він закрив зону, то не пішла б туди передача. Дубінчаку було важко наздогнати Нене, він був у програшній позиції. Зальцбург – швидка команда, в них є молоді й швидкі хлопці, вони цим і скористалися, – сказав Кучер у коментарі NV.

Матч-відповідь між клубами відбудеться 27 серпня в австрійському Зальцбурзі. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом.