"Це була найгірша його гра. Ванат так і не набрав форму після чемпіонату Європи, де зіграв близько десяти хвилин. У нього якийсь психологічний спад, тому що він провів дуже слабку гру: один удар, два єдиноборства, погані відкривання і відсутність нав'язування боротьби.

Взагалі команда почала грати, тільки коли його замінили. Відіграв на тверду двійку. Мені здається, що треба тренеру дати йому подумати про свою гру в запасі, тому що Ванат не одну гру вже провалив. Помітно, що він психологічно дуже виснажений.

До речі, сподобалося, як Назар Волошин вийшов на його позицію. Можливо, тренерський штаб практикуватиме таке й надалі", – сказав Федорчук у коментарі УФ.

Нагадаємо, Динамо програло Зальцбургу з рахунком 0:2. Матч-відповідь між клубами відбудеться 27 серпня в австрійському Зальцбурзі. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом. Зазначимо, що переможець двоматчевого протистояння отримає путівку до основної стадії Ліги чемпіонів, а команда, яка програє, продовжить виступи в Лізі Європи.