ЛЧ 2024/2025. Фінал кваліфікації, перший матч.

Динамо – Зальцбург – 0:2

Голи: Нене, 29, К'єргорд (пен.), 50

Динамо активно розпочало поєдинок і одразу після стартового свистка накинулося на ворота суперника. Міг забивати Андрій Ярмоленко, якому ідеально покотив на хід Микола Шапаренко. Однак ветеран киян не зміг розібратися й втратив м'яч.

Динамо повністю переважало суперника до половини першого тайму, але продовжувало розтринькувати моменти. Натомість Зальцбург скористався найпершою серйозною нагодою й миттєво покарав киян. Попов невдало побіг відбирати м'яч в центр поля, звільнивши вільну зону за спиною. Туди вбіг Нене й без проблем обіграв Бущана.

Через декілька хвилин гості могли подвоювати перевагу, але Бущан неймовірним сейвом витягнув м'яч з дев'ятки.

Другий тайм розпочався з проблем для Динамо. Караваєв на рівному місці "привіз" пенальті, який впевнено реалізував К'єргор, максимально ускладнивши завдання "біло-синіх". Черговий момент змарнував Ярмоленко, який з лічених до воріт метрів влупив над поперечиною.

Зальцбург міг остаточно вбивати інтригу й доводити рахунок до розгромного. Знову геніальний сейв виконав Бущан, якого впритул розстрілював опонент.

Наприкінці поєдинку невезіння киян продовжилось – Зальцбург врятувала стійка. У підсумку поєдинок завершився поразкою української команди, яка спробує відігратися через тиждень, 27 серпня.