Вже у четвер, 22 серпня, криворізький клуб проведе перший матч раунду плей-офф кваліфікації Ліги конференцій сезону-2024/25 проти Бетіса. Стартовий свисток пролунає о 21:00. Умовно домашній для Кривбаса матч пройде на арені у словацькому місті Кошице.

Підтримати українську команду можна буде на телеканалі УПЛ-ТВ, який доступний на ОТТ-платформах та в кабельних мережах (Setanta Sports, sweet.tv, Omega TV, Воля ТБ, Київстар ТБ, Vodafone TV тощо).

Надійний букмекер FAVBET абсолютним фаворитом матчу вважає Бетіс. Коефіцієнт на тріумф іспанської команди – 1,49. Успіх Кривбаса букмекери оцінюють у 8,00. Ціна нічиєї – 4,85.

Букмекери очікують на результативну зустріч. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 1,0 становить 1,03, а на аналогічний тотал менше – 9,90.

Матч-відповідь між командами відбудеться у четвер, 29 серпня, на стадіоні Беніто Вільямарін в іспанській Севільї. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом.

Зазначимо, що переможець двоматчевого протистояння потрапить до основної стадії Ліги конференцій, а команда, яка програє, вилетить з єврокубків.