Уже у середу, 21 серпня Динамо у першому матчі раунду плей-офф ЛЧ зіграє з австрійським Зальцбургом. Умовно домашній для киян поєдинок відбудеться на Люблін Арені у Польщі. Стартовий свисток зустрічі пролунає о 22:00 за київським часом.

Нагадаємо, що на шляху до останнього раунду кваліфікації кияни здолали шотландський Рейнджерс (1:1 вдома та 2:0 на виїзді), а Зальцбург пройшов нідерландський Твенте (2:1 та 3:3).

Вболівати за Динамо можна буде на медіасервісі MEGOGO за наявності відповідної підписки. У цифровому мовленні Т2 матч віце-чемпіона України не транслюватимуть.

Надійний букмекер FAVBET незначним фаворитом матчу вважає Зальцбург. Коефіцієнт на перемогу австрійської команди – 2,52. Успіх "біло-синіх" букмекери оцінюють у 2,79. Ціна нічиєї – 3,65.

Букмекери очікують на результативну зустріч. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 1,0 становить 1,02, а на аналогічний тотал менше – 10,0.

Матч-відповідь між клубами відбудеться 27 серпня в австрійському Зальцбурзі. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом.

Зазначимо, що переможець двоматчевого протистояння отримає путівку до основної стадії Ліги чемпіонів, а команда, яка програє, продовжить виступи в Лізі Європи.