Український форвард Пилип Будківський покинув Полісся. Про це інформує офіційний сайт житомирців.

"За два з половиною роки Пилип разом з Поліссям став переможцем Першої ліги та допоміг команді вперше в своїй історії вийти до єврокубків. Будківський був не лише важливою частиною колективу на полі, а ще й був справжньою душею роздягальні та капітаном. За час в команді Пилип провів 43 матчі, відзначився 19-ма голами та 6-ма асистами. Впевнені, що увесь перелік твоїх найкращих якостей допоможе тобі продовжити кар’єру на високому рівні", – йдеться у заяві клубної прес-служби.

Нагадаємо, що 32-річний Будківський розпочинав у Шахтарі, а також встиг пограти за Маріуполь, Севастополь, Зорю, Десну, російський Анжи, бельгійський Кортрейк і французький Сошо. За Полісся виступав з січня 2022-го.

Також житомирський клуб покинув півзахисник Артем Козак. Зауважимо, що він виступав за Полісся з сезону 2021/22.

"Артем був одним зі старожилів команди, бо приєднався до Полісся в 2021-му році.

Разом з командою Козак пройшов шлях від Першої Ліги до кваліфікації Ліги Конференцій. Артем зумів зарекомендувати себе справжнім воїном на полі, а його яскраві результативні дії швидко припали до душі житомирського вболівальника, який одразу ж прийняв футболіста до "зграї".

У складі "Полісся" Козак зіграв 67 поєдинків, забив 15 голів та віддав 13 результативних передач", – йдеться у повідомленні клубу.