"Ми приїхали на гру-відповідь із гарним настроєм. Сподіваємось на свої сильні сторони. Налаштовані здобути тут перемогу та пройти до наступного раунду.

Якби я не вірив у перемогу, то не був би тренером. Віра повинна бути завжди. Моє завдання як головного тренера – донести це налаштування до кожного з моїх хлопців. Вони також повинні вірити у перемогу, вийти завтра та досягти потрібного нам результату.

Поразка від Карпат – це чемпіонат України, не більше, а зараз Ліга Європи. Розуміємо, що у нас зараз важкий місяць, ми постійно переїжджаємо: Україна, Чехія, Словаччина. Це дуже важко. Тим більше, на відміну від Вікторії, ми добираємось на матчі не літаками, а автобусом. Нам доводиться по три-чотири години проходити кордон. Але це не проблема. Найголовніше, що ми – футбольний клуб з України, який ішов до своєї мети і завтра зіграє матч-відповідь у третьому раунді Ліги Європи, а потім і у плей-офф. Ми не відмовимось від своєї мрії, а будемо йти до кінця", – наводить слова Вернидуба офіційний сайт Кривбаса.

Нагадаємо, у першому матчі Кривбас мінімально поступився Вікторії – 1:2.

Матч-відповідь відбудеться завтра, 15 серпня, початок – о 20:00.