"У футболі є моменти, які залишаються на розгляд арбітра, і саме тому існує VAR. Це допомагає зробити футбол більш чесним. Але це рішення не мало нічого спільного з епізодом на розгляд арбітра. Все було чисто.

Жефте просто стрибає вище, він не рухає руками поруч з тілом. Так що це не провина, нічого страшного. Втратити гравця в такий момент? Я намагався зрозуміти рішення і запитати, але арбітр залишився при своїй думці. Це була явна помилка, друга жовта і червона. Я не можу сказати, що це вбило мрію у той момент, тому що це те, чим можна пишатися. Гравці продовжували грати з хорошою організацією, намагалися знайти моменти для контратак.

Це дуже вирішальний момент, і врешті-решт це вбило мрію всієї команди та понад 50 000 вболівальників. Очікуєш кращого рівня в ухваленні рішень, тому що для мене це найгірше рішення, яке я бачив за останні 30 років.

Особливо на такому рівні, коли так багато поставлено на карту. У мене в голові багато всього, але ви, хлопці (ЗМІ – прим.), знаєте, що кожне моє слово – це занадто багато. Я можу отримати дискваліфікацію, і на наступну гру в єврокубках, тому давайте залишимо це в голові.

Я думаю, що це найкращий спосіб зараз. Я повинен бути хорошим і розумним для клубу, для команди. Нам потрібно рухатися далі, ось що нам треба. Винести уроки з цієї гри, і є багато позитивних уроків, які можна винести з двох ігор проти Динамо. Інші речі ми не контролюємо, тому ми намагаємося не контролювати те, що ми не можемо контролювати", – наводить слова Клемана Glasgow Time.