"Коли ми говоримо про ситуацію в Чорноморці, то найхарактерніший момент – це те, що сталося з Іваном Петряком. Людина майже місяць була в Одесі й просто поїхала. І не через те, що він не пройшов перегляд у Олександра Бабича.

Ми це чудово розуміємо – через те, що Шахтар і Чорноморець не змогли побудувати певну конструкцію в стосунках з футболістом. Треба було просто виконувати свої обов'язки. Поділити зарплатню гравця навпіл, чи дві третини один клуб, третину інший. Зараз, наскільки я знаю, Петряк буде тренуватися з командою U-16, тому що U-17 поїхала на якийсь збір. Це те саме, що було з Кащуком.

Дивна історія. Виявляється, що людина, яка підписує довготривалий контракт з Шахтарем, як Петряк... Так, напевно, з часом стало зрозуміло, що це помилка менеджменту. Але страждає через цю помилку футболіст", – заявив ведучий ТаТоТаке Михайло Співаковський.

Додамо, що угода Петряка з "гірниками" чинна ще два роки. Другу частину попереднього сезону він захищав кольори Полісся, але за 8 поєдинків не відзначився жодною результативною дією.