Вирішальний поєдинок у Глазго відбудеться у вівторок, 13 серпня. Стартовий свисток на Хемпден Парк пролунає о 21:45. Гру обслужить італійська бригада арбітрів на чолі зі 43-річним Марко Гвідою.

Вболівати за підопічних Олександра Шовковського в режимі онлайн можна буде на платформі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

Надійний букмекер FAVBET фаворитом матчу в Шотландії вважає господарів. Коефіцієнт на перемогу Рейнджерс в основний час становить 2,00 бала. На перемогу Динамо – 4,00. Ціна нічиєї – 3,70.

Фахівці вважають, що у наступний раунд Ліги чемпіонів вийде команда з Глазго. На успіх Рейнджерс ставлять 1,58 бала, на перемогу Динамо – 2,47.

Букмекери очікують на результативну зустріч. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 становить 1,83 бала. На аналогічний тотал менше – 2,10.

Перший матч, де номінальними господарями були кияни, завершився внічию. Динамо вийшло вперед наприкінці першого тайму завдяки голу Ярмоленка, але драматично втратило перемогу у компенсований час. На 90+4 у воротах Бущана розписався нападник Дессер.

Після цього матчу "біло-сині" встигли стартувати у новому сезоні УПЛ, здобувши перемогу над Вересом (2:1).