"Якщо оцінювати суто командну гру, то, на мій погляд, динамівці виглядали на полі трохи переконливіше. Обидві команди розпочали матч у високому темпі, Рейнджерс навіть зумів достатньо непогано пресингувати киян, але в цілому початок гри був за Динамо. Взаємодія, комбінації були у нашої команди на хорошому рівні, вона створювала моменти і врешті-решт забила гол, відправившись на перерву з прийнятним рахунком.

Можна знайти чимало пояснень: концентрація уваги, індивідуальні помилки при захисті воріт. Але я все-таки не хотів би на цьому акцентувати увагу. Є результат першого матчу, від якого треба відштовхуватися, щоб готуватися до другої гри в Шотландії. Попереду ще будуть 90 хвилин, і можна буде у підсумку подолати шотландський бар'єр.

Ще раз наголошую, що, на мій погляд, за якістю гри, за своїм станом Динамо виглядало цікавіше. Єдине, чим можуть бути незадоволені вболівальники і тренерський штаб, це підсумковий рахунок 1:1, тим паче, що завжди прикро втрачати переможний рахунок на останній хвилині гри. Це не влаштовує Динамо, але матч-відповідь все розставить по місцях. Це така психологія, яка є і у великих команд, навіть у того ж Реала. Коли закінчується матч і рахунок мінімальний, підсвідомо бажання втримати переможний результат у футболістів все одно присутнє.

Динамівці, мабуть, хотіли після перерви віддати ініціативу і зіграти, використовуючи простір, що у нинішнього Динамо непогано виходить. Тим паче що у розпорядженні є швидкі футболісти на флангах, в атаці Ванат. Але треба віддати належне супернику. Рейнджерс у другому таймі додав і в контролі м'яча, і в агресії, тому потрібно вже у матчі-відповіді бути готовими до таких моментів.

Звичайно, тиск трибун, повний стадіон, все це буде тиснути на нашу команду. Але на сьогодні в команді Олександра Шовковського я бачу, що хлопці розуміють, що треба робити на футбольному полі, як втілювати його задуми в грі, своя філософія, все це у Динамо зараз є. Тому я бажаю киянам у Шотландії перемоги, тому що навіть не дивлячись на домашні 1:1, шотландці не будуть фаворитами другого матчу", – сказав Хацкевич у коментарі для Sport.ua.

Нагадаємо, що матч-відповідь відбудеться вже у вівторок, 13 серпня, о 21:45 за Києвом.