Свою позицію він виклав у листі до редакції порталу Love Krakow.

У заяві він не заперечує, що перебував у нетверезому стані.

"Я хотів би щиро вибачитися перед усіма. Мені дуже шкода, тому що я знаю, що моя невдала поведінка закреслить багато років важкої праці", – написав він.

Далі Мусіал написав, що поводився "безвідповідально і непрофесійно, про що він добре знає".

Він пояснив, що в його поведінці "не було актів агресії, він не порушував закон, не було неналежної поведінки по відношенню до офіцерів поліції".

Він додав, що "проти нього не було висунуто жодних звинувачень і він був лише оштрафований".

"Я наполегливо працював протягом багатьох років своєї професійної суддівської кар'єри, щоб досягти того, що я маю сьогодні. При цьому я завжди намагався подавати приклад як на полі, так і поза ним. Я усвідомлюю наслідки, які чекають на мене, але з нетерпінням чекаю можливості реабілітуватися і відновити вашу довіру", – підсумував суддя.

Нагадаємо, у ніч на 6 серпня Бартоша Франковскі, який мав бути арбітром VAR на матчі Динамо – Рейнджерс, та його асистента Томаша Мусіала, затримали в польському Любліні. Обидва були в нетверезому стані.

Повідомляється, що в одного було 1,7 проміле алкоголю в крові, в іншого – 1,8 проміле. Також зазначається, що Бартош та Томаш несли у своїх руках дорожній знак та тікали з ним до торгівельного центру. Тепер на арбітрів чекає штраф за знищення дорожньої інфраструктури.