Функції головного арбітра виконуватиме Себастьян Гісхамер. Його асистентами будуть Роланд Рідель і Сантіно Шрайнер. Четвертий арбітр – Крістофер Єгер. Арбітр VAR – Сара Телек, її асистент – Мануель Шуттенбургер. Усі судді – з Австрії.

Раніше Гісхамер лише одного разу обслуговував матч українських команд: 18 серпня 2023 року він працював на грі 3-го раунду кваліфікації Ліги конференцій Динамо – Аріс (1:1, по пенальті – 6:5).

Нагадаємо, після закінчення серії пенальті у тій грі на полі спалахнув конфлікт. Голкіпер киян Георгій Бущан підбіг до фанатської трибуни греків та показав провокаційні жести.

Динамівець таким чином хотів відповісти фанам Аріса на їхній образливий банер "Smash Azov nazis" ("Знищити нацистів Азова"), який ті вивісили на першій грі між командами.

Гравці Аріса втрутилися в ситуацію, на полі виникла штовханина. Себастьян Гісхамер зумів заспокоїти футболістів. На щастя, він показав Бущану та ще одному динамівцю – Владиславу Дубінчаку тільки жовті картки. Хоча того ж Бущана цілком міг покарати червоною.

Нагадаємо, матч між Кривбасом і Вікторією відбудеться в четвер, 8 серпня, в Кошице (Словаччина). Початок – о 21:00 за Києвом.