"Я дуже щасливий. Нарешті це сталося, тому з нетерпінням чекаю першого дня в складі команди. Я вже розмовляв з Деном і Раяном (власники Роми, – прим.). Я не говорив з президентом до того, як відбувся трансфер. Хочу подякувати за все сім'ї Фрідкіних.

Жирона – маленький клуб в Іспанії, а Рома – великий клуб в Італії. Я обрав Рому, бо це один з найбільших клубів Італії. Для мене це великий проєкт, я вірю в нього. Сподіваюся, ми зробимо щось цікаве наступного сезону. Я бачив деякі відео з уболівальниками Роми – і кумедні і цілком серйозні. Тож я розумію, наскільки люди тут люблять футбол. Я ціную це.

Для мене та Жирони минулий сезон був дивовижним. Жирона вперше в історії зіграє в ЛЧ. Я сумуватиму за цією командою, але мені потрібно зробити наступний крок. Виграти Пічічі було неймовірно, бо раніше в Ла Лізі не траплялося подібного. Хочу подякувати одноклубникам, бо вони створювали багато шансів для мене. Це моя робота – забивати багато голів. Це були дивовижні відчутя.

Минулого та позаминулого сезону я забив багато м'ячів з меж штрафного. Сподіваюся, зможу зробити те ж саме і у складі Роми.

Стадіо Олімпіко – дивовижний стадіон. Я бачив багато матчів, які проходили тут. 70 тисяч фанів – це неймовірно, коли ти граєш перед ними. Це ніби у тебе відкривається друге дихання", – сказав Довбик у коментарі клубній прес-службі.