"Я вам скажу відверто – дуже хочу зіграти за Полісся, але мені треба підготуватися. Ви знаєте, як і в боксі, так і в іншому виді спорту для мене важливі професіоналізм та підхід до роботи. Я не можу просто вийти пограти, щось зробити – з моєї точки зору це буде виглядати непрофесійно.

Мені треба трішки підготуватися. Я вмію грати у футбол. Не так добре, як професійні люди, які віддають цьому все життя, як я віддаю боксу – але трошки граю у футбол. Хотів би зіграти проти Динамо та Шахтаря. Дивіться, який момент – я Динамо підтримую з самого розуміння, що таке футбол. Мій батько привів мене на футбол, тому що він теж вболівав за Динамо.

Динамо – це для мене команда номер один. Але так, як я граю за Полісся, то, звичайно, що я зараз підтримую цю команду, працюю з нею. Але я не можу просто змінити… Стільки років вболівати за цю команду… Це моя рідна команда, але я б з нею зіграв і намагався перемогти. Це і є суперництво, яке дає зріст спортсменам. Ну і Шахтарю пару банок завалив би.

Срна, правда, пише постійно мені, що це неможливо. Але все те, що неможливо, я зроблю можливим", – заявив Усик у інтерв'ю YouTube-каналу Бомбардир.