"Безумовно, перша гра має велике значення, але професіонали не мають відрізняти перемоги від поразок та готуватися до будь-якої гри з максимальним бажанням проявити свої найкращі якості – як особисто кожен гравець, так і команда загалом. Тому до цієї гри ми готувалися з великим бажанням продемонструвати хорошу гру, свої бійцівські якості. Як кажуть, ми зіграли лише перший тайм, а другий уже відбудеться завтра на цьому стадіоні.

Чи є якісь кадрові проблеми в команді? Наразі до заявки на гру не потрапляє лише Олександр Тимчик. Натомість до команди приєдналися Тарас Михавко та Матвій Пономаренко, які виступали на юнацькому чемпіонаті Європи. Вони готуються разом із командою вже. Тож усі в строю та готуються до майбутньої гри. Щодо безпосередньо стартового складу, то будемо вирішувати сьогодні ввечері або завтра зранку внесемо певні корективи. Але про це ви дізнаєтеся вже перед матчем", – сказав Шовковський офіційному сайту Динамо.

Нагадаємо, матч-відповідь Партизан – Динамо відбудеться в Белграді в середу, 31 липня. Початок поєдинку – о 21:00 за Києвом.