"Звичайно, всі ми будемо вболівати і хвилюватися за олімпійську збірну України. Адже на цьому турнірі наша команда моментами демонструвала досить пристойний футбол, особливо в першому таймі з марокканцями. Я також бачив гру Аргентини, яка у сьогоднішньому матчі є фаворитом.

Безумовно, нашим футболістам буде важко протистояти цій збірній у прагненні до перемоги. Але шанс завжди є – і треба вірити в нього. Чого бракує українській команді? Наші хлопці правильно виконують завдання як тактично, так і технічно. Контроль м’яча присутній, але у завершальній стадії не вистачає гострих передач.

На мою думку, також бракує більшої силової боротьби – те, що я побачив у матчі з Марокко. Все ж марокканці в силовій боротьбі були кращими за наших футболістів. І коли вони додали швидкість, попри труднощі, змогли витримати і забити переможний м’яч.

Будемо чекати, сподіватися і вірити, що все у збірної України буде добре. У футболі ж буває всяке. Головне, щоб не було пенальті. Вболіваємо за Україну", – цитує Шарана Sport.ua.