"Зізнатися, дуже перенервував. Для мене ця гра була валідольною від початку і до фінального свистка арбітра. Перший тайм вселяв оптимізм і загалом добре складався для нашої команди. Проглядалася організована гра, хлопці непогано працювали з м'ячем, демонстрували натиск і бажання.

Але і Марокко проявляло себе, особливо відчувалася їхня перевага на правому фланзі, де вони регулярно створювали чисельну перевагу. Кілька разів ми були близькі до катастрофи, коли суперник, немов ніж крізь масло, проходили до стійки наших воріт.

У другому таймі позиційна помилка, втрата позиції призвела до фолу останньої надії, вилучення центрального захисника і пенальті в наші ворота. За рахунку 1:1 нам довелося вирішувати важке завдання – у меншості не просто відбиватися, а шукати свій шанс на перемогу.

Марокканці значно додали в грі в другому таймі, регулярно створювали небезпечні моменти біля наших воріт, не даючи перепочинку. Однак завзятість, сила волі, характер дозволили нашим олімпійцям забити неймовірний гол у самій кінцівці гри. Не обійшлося без частки везіння, але ж її потрібно заслужити. Спасибі хлопцям і тренерам за цю вольову і таку необхідну перемогу", – сказав Сабо у коментарі Footboom.