"На мій погляд, українська олімпійська збірна здобула найбільш пам'ятну перемогу в своїй ще нетривалій історії. Взяти гору над суперником, що грав у більшості, якого підтримували заповнені трибуни, багато важить. Особливо після того, як марокканці вирівняли становище.

Було дуже скрутно, але хлопці терпіли, ніби відчуваючи, що в них буде лише один шанс провести разючу контратаку. І таки дочекалися, хоча відбиватися довелося майже увесь компенсований час. До речі, в останній атаці, яка завершилася взяттям воріт марокканців, активну участь взяли свіжі гравці, що свідчить про те, що цього разу керманич Руслан Ротань вгадав із замінами.

Всі хлопці – молодці, зробили чудовий подарунок українським шанувальникам футболу. Я б все ж, виокремив воротаря Фесюна, це саме завдяки його реакції, холоднокровності інтрига зберігалася.

Згадуючи, як розгорталися події в матчі, здавалося, що нічия стане жаданим підсумком для української збірної. Але вона, продемонструвавши характер, таки схилила шальки терезів на свій бік. Тепер треба обов'язково в наступному поєдинку перемагати Аргентину й продовжувати писати історію", – сказав Вірт у коментарі Sport.ua.