"Готуємося у звичайному режимі. Що стосується матчу, який минув – маємо його забути. Тим паче, що приводу сильно переживати немає, у нас є завтрашня гра, маємо про неї думати. А те, що сталося – це спорт. Вважаю, що за грою ми виграли матч, якщо брати загалом за всіма показниками.

У футболі таке трапляється. Найголовніше – є шанс виправитися, і я вважаю, якщо ми будемо продовжувати у тому ж дусі прагнути до перемоги, то обов'язково будемо перемагати, і все буде добре. Все направлене на те, щоб виправити ситуацію. Суперник більш, ніж гідний, тому налаштовуємося і готуємося до завтрашнього бою.

У них склад – це практично національна збірна. Куди дійшла національна збірна на чемпіонаті світу всі знають, це був півфінал. Думаю, для наших гравців це супермотивація. Там багато гравців, які виступають у європейських солідних клубах, крім Хакімі – дуже багато.

Можу назвати п'ять прізвищ, вони на слуху в усіх європейських чемпіонатах. Причому не просто сидять на лавці, а грають та мають провідні ролі у своїх клубах. Дуже гарна команда з хорошими індивідуальними якостями футболістів. Обігрувати таку команду – це дає великий поштовх у психологічному плані. Ми налаштовуємося на те, що буде важко, але після першої гри нам вже нікуди діватися", – цитує Ротаня Суспільне Спорт.

Після першого туру збірна України посідає останнє місце в таблиці групи В. Ірак знаходиться на першій сходинці, обійшовши за додатковими показниками Марокко. Наступний матч наша команда зіграє саме з Марокко 27 липня.