Турнір чотирьох (за вихід в УПЛ), півфінал

Лівий Берег – Металіст 1925 – 1:1

Голи: Войцеховський, 45+1 – Кравець, 90+4 (по пенальті – 5:4)

Металіст 1925 одразу ж спробував вийти вперед. Вже на 2-й хвилині Моура зі штрафного небезпечно пробивав з гострого кута, але голкіпер потягнув з-під поперечини. У наступній атаці бразильський хавбек двічі поспіль пробивав по воротах Лівого Берега, але Механів у відчайдушному стрибку врятував киян.

На 16-й хвилині Борячук зі стандарту небезпечно закручував у праву дев'ятку, але пробив трохи вище. В середині тайму Андрій технічно прибрав оборонця і цілив у ближній кут – знову чудово зіграв Механів. Згодом Когут створив дві поспіль можливості забити для Лівого Берега, але захисники харків'ян відпрацювали свій хліб.

Вже у доданий час кияни несподівано вийшли вперед. Когут отримав передачу на лівому фланзі, пройшов до штрафного і прострілив – Войцеховський на дальній стійці замкнув у сітку.

Другий тайм почався з атак Металіста 1925. Під час подачі кутового Борячук відмахнувся від суперника, вдаривши того ліктем і арбітр навіть скористався VAR на предмет червоної картки, але обмежився усним попередженням.

На 53-й хвилині Когут небезпечно навішував у воротарський з правого флангу, але кіпер харків'ян вчасно вийшов на перехоплення. У Металіста 1925 відверто нічого не виходило – по перерві підопічні Віктора Скрипника не змогли завдати жодного удару у площину воріт.

На останній хвилині Колесник пробивав з гострого кута, Мозіль відбив перед собою, але добивання від Данила було не найкращим. На четвертій доданій Кравець зумів зрівняти, забивши свій дебютний гол у футболці Металіста 1925. Харків'яни могли вирвати перемогу, але з ударами Моури впорався голкіпер. Додатковий час не був передбачений, тож команди вирішували долю матчу у серії пенальті.

Команди впевнено забивали і дійшли до 4:4. П'ятим у харків'ян до м'яча підійшов Арі Моура і... влучив у стійку. Соклов же свій фінальний удар реалізував і вивів Лівий Берег у фінал.

Нагадаємо, у другому півфіналі зіграють Минай та Епіцентр. Вирішальний поєдинок відбудеться 30 липня.