"Вони володіли ігровою перевагою, на початку другого тайму вийшли вперед. Можливо, ось ця легкість і негативно позначилася на їхніх діях, коли, пропустивши, збірна Іраку додала й доволі швидко зрівняла рахунок. Згоден, пенальті у наші ворота був доволі суперечливим, але це повинно було тільки додати спортивної злості українцям, тим паче, що клас суперника був значно нижчим. Проте все вийшло навпаки: незібраність призвела до другого пропущеного м'яча й прикрої поразки. Просто шок.

Ротань постійно нарікав на проблеми зі складом? Я вважаю, що керманич не повинен виносити на широкий загал якісь внутрішні проблеми. Цим він тільки принижував підопічних. Коли вже взявся за справу, то зосередься виключно на тренувальному процесі. Це ж і твоя вина, що хлопці вчора виявилися неготовими функціонально, що не спрацювали заміни.

Чи згадується після цього поразка збірної України від румунів? Зараз дещо інша ситуація, передусім, у Ліоні була поразка з мінімальним рахунком. Тому ще не все втрачено, тільки тепер вже немає права на помилку. Треба обов'язково перемагати Марокко й Аргентину. Важко? Так, але звитяги не бувають легкими на такому рівні. Хлопці повинні пам'ятати, що це олімпійський турнір, який може бути лише раз у житті. Ось чому і налаштування, і ставлення до своїх обов'язків на футбольному полі повинні бути відповідними", – цитує Гецка Sport.ua.