"Бувають матчі, де потрібне везіння. Тяжкі ігри потрібно подолати терпінням та очікуванням на свої моменти. Але деколи суддя втручається у гру, коли це не потрібно. Той пенальті безглуздий.

Треба розуміти, що це дуже вплинуло у психологічному стані, ментальному. Вважаю, що це було некваліфіковане рішення, яке в першу чергу було важко прийняти. І в нас не пішла гра. Але ми робили все, що могли. Намагалися атакувати. Десь нам не щастило, не було фарту, але потрібно сконцентруватися вже на наступній грі та відкинути всі негативні думки та продовжувати далі.

Ми бачили, що через 2 години відмінили гол Аргентини. Суддівські рішення на Олімпіаді дуже незрозумілі. Тим більше наш випадок, коли реально не було фолу. Мінімальний контакт. Це контактний вид спорту, такий дотик може бути, це припустимо. Тому це було неправильне рішення не на нашу користь", – сказав Хлань у коментарі УАФ.

Після першого туру збірна України посідає останнє місце в таблиці групи В. Ірак знаходиться на першій сходинці, обійшовши за додатковими показниками Марокко. Наступний матч наша команда зіграє саме з Марокко 27 липня.