"Враження – найкращі. Я думаю, що гра вирішилася в кінцівці першого тайму за буквально 7 хвилин, коли забили 3 м’ячі. Та й до цього, чесно кажучи, цей безглуздий пенальті. Дитяча помилка, чесно.

Потім вже гра повністю була під контролем і шансів у Партизана не було жодних. І перебігали, і переграли тактично та фізично, в усіх відношеннях. Винесли їх. Не знаю, наскільки це вплинуло (поїздка сербів до Москви – ред.). Хоча бачите, що руки не тиснули. Я вважаю, що це також правильно. У політичному плані, зрозуміло, що вони підтримують нашого ворога, тому я вважаю, що кияни правильно вчинили. А в ігровому плані, я ж кажу, вони просто знищили їх.

Як би Партизан брудно не намагався грати спочатку. Багато фолів було і грубощів з їхнього боку. Вони теж були заряджені, але в іншому плані – агресії та грубості якоїсь неспортивної, жорсткості. Своєю чергою, Динамо спокійно робило свою справу і в підсумку – рахунок на табло. Нехай вони собі думають. Напевно, це була найкраща гра Динамо в єврокубках за останні роки", – сказав Шацьких у коментарі для Динамоманії.

Матч-відповідь між командами відбудеться 31 липня у Белграді.