"Мені й досі дуже важко про це говорити. Я не можу відкласти телефон. Поки йде війна, я залишатимуся на зв'язку з людьми із України, намагаючись якось допомогти. Щодня я спілкуюся з людьми, які ще там, іноді їм потрібна підтримка, щоб вивезти сім'ю.

Я досі не можу посміхатися так, як хотілося б, і я зможу робити це знову тільки тоді, коли ця війна припиниться. Дуже сумно усвідомлювати, що багато футболістів їхали в Україну у пошуках кращого контракту. Цього року кількість бразильців збільшилася втричі: у другому дивізіоні, у футзалі, у жіночому футболі...

Я не спілкуюся з усіма, але я маю контакти з деякими, які просять про допомогу, і по можливості я намагаюся їм допомагати. В українців, з якими я спілкуюся, єдина надія, що невдовзі ця війна закінчиться. Багато хто вже поїхав, а інші сидять у бункерах і чекають на диво", – сказав Мораєс UOL Espote.

Нагадаємо, що форвард допоміг легіонерам Динамо та Шахтаря евакуюватись з України через війну. Нещодавно Мораєс приєднався до Корінтіанса та підписав контракт до кінця 2023-го.