"У кваліфікації Ліги чемпіонів обіграти суперника в чотири м'ячі? Дорогого коштує! Є результат, і треба хвалити. Але я не буду співати солодкі дифірамби. Тому що, я усвідомлюю те, що чекає на наше Динамо попереду.

Якщо характеризувати нашого суперника, мовою Валерія Васильовича Лобановського цей матч – "Тренування з підвищеною відповідальністю". Я припускав, що Партизан слабкий, але насправді вони виявилися взагалі глухонімими. Жорсткі слова з мого боку, але вони справедливі.

Перша гра сезону завжди проходить у нервовій обстановці. Динамо Київ є Динамо Київ, і питати за якість гри вболівальники завжди будуть суворо.

Перейду до конкретики. Поки що немає інтенсивності в ходіння м'яча. Виходимо з оборони дуже повільно. Як наслідок суперник встигає перебудовувати оборонні блоки, тим самим перекриваючи вільні зони і позбавляючи нас відкритого простору.

Окрема оцінка – це наша організація гри в обороні. Тенденція проста: самі собі привозимо. Великий відсоток браку в передачах під час білд-апу. Гравці оборони втрачають концентрацію і позицію під час флангових атак нашого суперника.

Нарешті про хороше. З придбанням Піхальонка з'явилася надія на креатив у центрі поля. Загалом, є надія. Але якщо ми розраховуємо потрапити в Лігу чемпіонів, нам потрібно додавати. Усім добра. Слава Україні!" – написав Заховайло на своїй сторінці в Facebook.