"Україна сьогодні переживає найскладніший період своєї історії через кровопролитну війну з країною-терористом. Саме тому ФК Динамо засуджує всіх, хто допомагає росіі, зокрема, підтримує російський спорт. Особливо, коли це вчиняється представниками країн Європи, що підтримує Україну.

Враховуючи це та з огляду на нещодавню участь ФК Партизан у змаганнях на території Росії, нами ухвалено рішення скасувати усі двосторонні заходи між клубами, що мали відбутися у контексті матчу. Також нами ухвалено рішення про відмову від присутності виїзних уболівальників на стадіонах.

Водночас, не зважаючи на результати жеребкування, наш клуб є частиною великої родини УЄФА, ми поважаємо світові футбольні принципи та традиції, поважаємо суперників і дотримуємося принципу fair play на полі та поза його межами.

Ми готові у спортивній боротьбі змагатись і перемагати будь-якого суперника. Таким чином ми доводимо європейськість і відкритість нашої країни та українського спорту", – йдеться у заяві ФК Динамо.

Нагадаємо, нещодавно Партизан відвідав Москву, де взяв участь у "Братському кубку". Вже сьогодні, 23 липня, проти сербів зіграє Динамо у кваліфікації Ліги чемпіонів. Старт поєдинку о 21:00.