За інформацією Telegram-каналу Zorya Londonsk. харків'яни заплатять за трансфер 22-річного футболіста 500-600 тис. євро. Також "моряки" в майбутньому можуть розраховувати на відсоток від перепродажу гравця.

Офіційно оголосити про підписання мають або на цьому тижні, або вже після завершення Олімпіади. Зараз Салюк перебуває у Франції у складі олімпійської збірної України, яка 24 липня стартує на турнірі.

В сезоні-2023/24 Володимир Салюк провів 30 матчів на клубному рівні, у яких не зумів відзначитися результативними діями.

Протягом сезону та після його завершення на Салюка претендували декілька клубів. Була інформація про інтерес до нього з боку вітчизняних Карпат да Динамо (але обох відлякала ціна), а також шведського Хаммарбю та азербайджанського Нефтчі, який нещодавно очолив екс-тренер "моряків" Роман Григорчук.

Нагадаємо, за підсумками чемпіонату України-2024/25 Металіст 1925 вилетів з УПЛ. Але після виключення з ліги Дніпра-1, харківський клуб може повернутися в еліту, якщо переможе у турнірі чотирьох.