"Наскільки мені відомо, 15 липня звільнили практично всіх співробітників, футболістів і весь персонал бази. Станом на 21 липня у штаті клубу залишилося лише три працівники: головний тренер Юрій Максимов, директор клубу Антон Фурсов та бухгалтер. Тепер ми можемо втрьох зіграти у відому карткову гру – космічний рамс. Це гра в карти з мого дитинства.

А щодо футболу, то ми можемо ще покликати Євгена Селезньова, Миколу Іщенка, Сергія Ревута, Миколу Медіна та Андрія Полуніна. Скільки потрібно гравців, щоб розпочати офіційний матч – сім? Ми їх знайдемо. У нас грали божевільні футболісти, переважно українські гравці. Тепер ми бачимо, що всі вони затребувані іншими командами і я цьому дуже радий. Однак мені сумно, що така команда зникла з нашого футболу.

Надзвичайно прикро, що СК Дніпро-1 зникає. І це все відбувається у мільйонному місті, де є величезні футбольні традиції. Зрозуміло, що всіх причин зникнення футбольного клубу ми не знаємо, але на це, мабуть, є причини. А життя, зокрема футбольне, триває.

Чим я буду займатися? Напевно, поки стану блогером. Потім аналітиком. Потім, мабуть, закінчу курси PASS, щоб мати змогу працювати головним тренером", – сказав Максимов у інтервʼю для SportArena.

Нагадаємо, Максимов очолив дніпрян у вересні 2023 року, замінивши на посаді Олександра Кучера.