"Не можна порівнювати наші поєдинки з Північною Ірландією, Норвегією й Італією. Якщо ми були трошки розчаровані, коли не забили в першій грі, то в другому матчі в нас уже не було таких шансів, і ми були в дуже складному становищі в першій половині поєдинку.

Перед грою з Італією всі розуміють, що потрібно тільки перемагати, щоб потрапити в півфінал. Тому нам треба вийти на поле з холодною головою, ризикувати і зробити все, щоб створювати моменти і в першому, і в другому таймі, мати баланс – дуже обережно зіграти в обороні, але й знаходити свої шанси в атаці.

У підготовці до вирішальної гри ми робимо акцент і на індивідуальних якостях італійців, і на командних. Італія – одна з тих команд, які стоять на цьому турнірі окремо, у неї дуже якісні гравці, які можуть вирішити епізод за рахунок індивідуальних дій. Можу виділити декількох виконавців. Це Пафунді, Камарда – молоді, але дуже талановиті. Уся група атаки в Італії дуже сильна", – сказав тренер прес-службі УАФ.

Україна та Італія зустрінуться сьогодні о 21:00 за київським часом. Паралельно зіграють юнацькі команди Норвегії та Північної Ірландії.

Нагадаємо, перед вирішальною битвою Україна йде у турнірній таблиці на другій сходинці з 2-ма очками, лідирує Італія з 6-ма пунктами, яка вже забезпечила собі вихід у півфінал з 1-го місця. У Північної Ірландії та Норвегії по 1 балу.