Перший єврокубковий матч сезону Динамо зіграє у вівторок, 23 липня. Поєдинок відбудеться у польському місті Люблін. Стартовий свисток пролунає о 21:00 за київським часом. На території України поєдинок у прямому ефірі покажуть телеканал 2+2 та Youtube-канал FootballHub.

Надійний букмекер FAVBET фаворитом матчу вважає київське Динамо. Коефіцієнт на перемогу української команди – 1,58. На успіх сербів – 5,40. Ціна нічиєї – 4,15.

На прохід Динамо перед першим поєдинком протистояння дають 1,41. Шанси Партизана пробитися далі оцінюють в 2,88 бала.

Фахівці очікують на не надто результативну зустріч. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 становить 1,85 бала. На аналогічний тотал менше – 1,94.

Динамо в рамках підготовки до старту в Лізі чемпіонів провело 5 товариських матчів на зборах в Австрії. Загалом "біло-сині" здобули 2 перемоги, двічі зіграли внічию та один раз поступилися. У літнє трансферне вікно команду Шовковського підсилили Максим Брагару та Валентин Рубчинський (не зіграють проти Партизана через участь на Олімпіаді), Олександра Піхальонка та Браяна Себальйоса. Також з оренди повернувся Джастін Лонвейк.