"Аргентина є суверенною та вільною країною. У нас ніколи не було колоній чи громадян другого сорту. Ми ніколи нікому не нав'язували свій спосіб життя. Але ми також не потерпимо, щоб це робили з нами.

Аргентина була створена з потом і мужність індіанців, європейців, креолів і чорношкірих, таких як Ремедіос дель Валле, сержант Кабрал і Бернардо де Монтеагудою.

Жодна країна-колонізатор не збирається залякувати нас за судову пісню або за те, що ми говоримо правду, яку вони не хочуть визнавати. Досить симулювати обурення, лицеміри. Енцо, я підтримую тебе, Мессі, дякую тобі за все! Аргентинці завжди з високо піднятою головою! Хай живе Аргентина!" – цитує віце-президентку Вікторію Вільярруелу Diario Ole.

Нагадаємо, що під час святкування перемоги в Кубку Америки, у фіналі якого Аргентина обіграла Колумбію, гравці заспівали образливу кричалку про футболістів збірної Франції: "Грають за Францію, але всі родом з Анголи. Їхні мами – нігерійки, їхні тати – камерунці, але в паспорті написано: "Француз". Відео опублікував хавбек збірної Аргентини і Челсі Енцо Фернандес, але незабаром перервав трансляцію. Після цього його звинуватили в расизмі. Гравець вже вибачився через соціальні мережі.

Челсі також уже розпочав внутрішнє дисциплінарне розслідування щодо цієї ситуації.