"Ми зідзвонювалися з Зозулею дуже часто, розмовляли про всіх гравців. Завжди своїх якось обговорювали – коли вони грають, куди хто перейшов. І це так вийшло випадково...

Це не випадково, що ми розмовляємо про футбол, випадково, що ми в один голос якось сказали, що прикольно це все. Тому що ми це все пройшли, і хочеться допомогти, змінити цю ситуацію на прикладі, як у мене було, на прикладі, як було у Роми. Тому що в нас не було таких агентів, кому могли ми довіряти, а це дуже важливо. Якщо ти довіряєш агенту – він усе робить. Якщо в тебе є така людина, ти можеш не переживати, він робитиме для тебе все найкраще – і ти "в шоколаді".

І ми так заговорили про це: "Може, спробуємо?". "Давай, чому ні?". Хочеться допомогти талановитим гравцям, які хочуть грати не тільки в топових клубах України, а ще в Європі. Ми спробуємо підкоригувати цей момент, і я впевнений, що в нас усе вийде.

Чому не тренер чи спортдиректор, а саме агент? На цю мить хочеться спробувати себе в цій сфері. Це футбол. Директор – також у футболі, тренер – так звісно, всі розуміють. Тому все може бути. Може, я скажу через 2 роки, що не так подобається, як я планував. А може і навпаки. Краще пробувати все, ніж сидіти на місці та розповідати щось.

Моя агентська мрія? Що всі мої гравці мені довіряють, мене цінують, і я також. Я приїжджаю на всі стадіони. Це буде, уявляєте, фінал Ліги чемпіонів. Це ось ціль – я приїжджаю на цей фінал і знаю, що він там забиває гол. Це наша мрія, до якої ми йдемо.

У нас вже є хлопці, з якими ми підписали угоди. Ми це поки офіційно не ставили в інтернет. Ми зробили вже більше ніж 5 трансферів і скоро це все будемо публікувати. Ми вже в ділі", – сказав Коноплянка в інтерв'ю YouTube-каналу kONOPLAY.