"Це дуже особливий день. Завоювання 15-го трофея в Лізі чемпіонів все ще святкується, і зараз ми представляємо Мбаппе. Реал Мадрид продовжує свою історію, тому що він не може зупинитися, це те, що є у цього клубу.

Стадіон був занадто малий, щоб прийняти його. Ми відчули особливу енергетику та емоції мадридського вболівання, коли побачили Кіліана таким щасливим і піднесеним. Він дуже добре адаптується, він досвідчений гравець і вже володіє мовою. Якщо мадридська роздягальня має якусь особливість, то це те, що вона дуже добре інтегрує гравців.

Нам дуже пощастило, що він у нас є, і ми бачимо його таким щасливим. Зараз йому потрібно відпочити, і ми з нетерпінням чекаємо на його гру. У нас було багато мрій про те, що він буде грати. Мадрид передає багато цінностей, і Мбаппе буде чудовим прикладом, як і решта гравців першої команди", – наводить слова Гонсалеса видання Marca.

Нагадаємо, що 16 липня, мадридський Реал офіційно представив Мбаппе своїм вболівальникам. За презентацією футболіста на Сантьяго Бернабеу стежили більш ніж 80 тисяч фанів.